Annons
Annons


Vi vill helst få massage av Agneta Sjödin och Ernst Kirchsteiger


Idag är det massagens dag! Och inför idag gick Bokatid.se ut och frågade vilken svensk kändis vi helst skulle vilja få massage av.

Den kvinnliga topplistan vanns av Agneta Sjödin, med kungligt sällskap på andra plats av Kronprinsessan Victoria. Tredje platsen knep vår Hollywoodprinsessa Maria Montazami som den kändis som man helst vill få massage av.

Annons

– Jag tror svenskarna valde mig för att jag ser stark ut och verkar snäll, det blir en ordentlig massage men inte för brutal, säger en glad och hedrad Agneta Sjödin.

På den manliga sidan tog vår folkkära Ernst Kirchsteiger hem segern, följt av världens bästa fotbollsspelare Zlatan och Prins Daniel på en tredje plats.

Kvinnor topp 3

1. Agneta Sjödin

2. Kronprinsessan Victoria

3. Maria Montazami

Män topp 3

1. Ernst Kirchsteiger

2. Zlatan

3. Prins Daniel

Massagens dag firas den 12 maj i Sverige och är ett initiativ av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund för att uppmärksamma massage och de positiva effekter massagen ger. Forskning har konstaterat att massage aktiverar hjärnområdet som är kopplat till glädje och välbehag. Forskningen tyder också på att beröringsmassage kan minska stress och ångest hos patienter.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…