Annons


Victoria har inte synts på en månad – ställde in igen

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har ställt in alla sina åtaganden på grund av sjukdom och inte synts på en månad.


Det var kvällen den 20 december, på Svenska Akademins högtidssammankomst, som kronprinsessan Victoria, 40, gjorde sitt senaste officiella framträdande. I måndags skulle hon befunnit sig på Säkerhetskonferensen Folk och Försvar i Sälen, men tvingades hoppa av på grund av sjukdom.

Annons

I förrgår kom beskedet att kronprinsessan även ställde in sin medverkan vid gårdagens statsbesök från Island. Även prins Daniel, 44, har hoppat av sina åtaganden, och i måndags kväll lämnade han återbud till ”Idrottsgalan”.

Under torsdagen skulle Victoria och prins Daniel stått på Arlanda för att välkomna Islands president Guðni Thorlacius Jóhannesson och hustrun Eliza Jean Reid. Detta uppdrag togs istället över av prins Carl Philip.

– Kronprinsessan har tyvärr inte möjlighet att närvara under torsdagens program heller. Det är på grund av den kraftiga förkylningen. Kronprinsessan väljer då att inte närvara av respekt för gäster och besökare, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, enligt Expressen.

Förra året var kronprinsessan Victoria och prins Daniel borta från offentligheten i två månader. Hovet bekräftade då att kronprinsessfamiljen befunnit sig utomlands på en privat resa med sina barn.

I år är det istället sjukdom som tvingat Victoria och Daniel att hålla sig undan.

Se de senaste bilderna på Victoria här:

6
Visa bildspel

/
Kronprinsessparet vid Svenska Akademins Högtidssammankomst.
Victoria fyllde 40 den 14 juli 2017.
Enligt SIFO-undersökningar är Victoria mest populär i svenska kungahuset.
Nobelprisutdelningen 2017.
Victoria och dottern Estelle tar en barnvagnspromenad med prins Oscar.
Varje jul väljer kronprinsessan Victoria gran vid Stockholms slott.
...
Visa mer

Av Emelie Arvidsson
Foto: IBL
Artikeln publicerades först på Hänt.se.


(382)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…