Annons
Annons


Video: Sång och riverdance när Irland firade på puben!


riverdance

Taylor’s Three Rocks bjöd på äkta Riverdance när irländska Eurovisiondelegationen firade ”The Gathering” på onsdagskvällen.

Det svängde rejält på Irlands After Work på onsdagskvällen. Med både sångaren Ryan Dolan, musikgruppen The Mighty Ghosts of Erin samt dansare och musiker från gruppen Taylors Three Rock fick de den irländska puben Fagans att bli ännu grönare än vanligt.

Annons

Det råder schlageryra i Malmö och irländarna var först ut att möta den. Med en After Work bjöd de på lite av varje av landets godbitar.

Pubklassiker
Musikgruppen The Mighty Ghosts of Erin skapade en fin pubatmosfär med irländska pubklassiker som bland andra ”Whiskey in the Jar”. Och medan media och annat festivalfolk drack Guiness, åt en tallrik med lax, kycklingspett, skinka och mozzarelaost underhöll några medlemmar ur dansgruppen Taylor’s Three Rock med virvlande Riverdance.

Firar allt
Sångaren Ryan Dolan var naturligtvis också där. Dolan är ifrån Nordirland, men representerar alltså Irland i Eurovision Song Contest. Och det passar ju extra bra i år eftersom Irland firar The Gathering, dvs allt som har med Irland att göra.

Med ett glas isvatten i handen minglade Ryan Dolan omkring och pratade med media om sin kommande platta, innan det var dags för ett smakprov av tisdagens semifinalframträdande.

httpv://www.youtube.com/watch?v=TMsGmw9KBek


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…