Annons
Annons


Vinn Alex Schulmans nya bok om sin mamma

I veckans nya Allas berättar Alex Schulman om hur det var att växa upp med en missbrukande mamma. Du kan vinna hans nya självutlämnande bok "Glöm mig".


vinn-schulman

I sin nya bok beskriver Alex sin barndom med en mamma som är sjuk i alkoholmissbruk.
– Usch ja, det där är tungt att prata om. Lättare att skriva, konstaterar Alex.
Syftet med boken var att söka ursprunget till varför han mår så dåligt och ständigt känner den där sorgen dunka i sitt inre.
– Någonstans har jag förstått att min mammas agerande mot mig är roten till mitt vemod. Hela mitt liv har jag varit smått deprimerad, men jag har försökt upprätthålla en sorts fasad. Detta spelande är jag så trött på och de som har svårt att ta mig för den jag är och den melankoli jag bär på, kan dra, säger han i vår intervju i Allas, gjord av Frida Funemyr.

Annons

Läs mer om boken HÄR.

Vi har 5 signerade ex av boken att tävla om, värde cirka 189:- styck.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren presenteras här.

LÄS OCKSÅ


(42)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…