Annons


Vinn Anna Janssons nya bok om Emil!


Deckardrottningen Anna Jansson debuterade som barnboksförfattare 2010 och nu har den nionde delen av hennes populära serie ”Emil Wern – detektiv”:   ”Piratens ö” kommit ut.
Böckerna (för läsålder 6-9 år) handlar om Emil och hans vardagsmysterier. I trädgården, precis innanför ringmuren, står en gammal gul kiosk som Emil gjort om till detektivbyrå. Och i Visby behövs det verkligen en sådan, för det kryllar av skumma typer. Tillsammans med lillasystern Linda och den ganska korkade hunden Molly löser Emil det ena knepiga fallet efter det andra.
I ”Piratens ö” ska  klassen ska åka på utflykt till Gotska Sandön. Men det blir inte fullt så härligt som Emil tänkt sig. På båtresan över blåser det upp till storm och alla barnen blir sjösjuka. Som om det inte vore nog går strömmen och all mat försvinner. Plötsligt har klassens drömresa förvandlats till en mardrömsresa … Det är tur att Emil är van vid att lösa mysterier!

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Nu har du chansen att vinna en bok! Vi har fem ex av ”Piratens ö” att tävla om, värd cirka 90:-/styck. Vi behöver ditt svar senast på måndag den 10 juni. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras inom kort…

 

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…