Annons
Annons


Vinn Åsas dikter om överfallet

Åsa Älvebrand var på väg hem en fredagskväll när hon helt oprovocerat blev att attackerad av en främling. När hon vaknade på trottoaren efter överfallet var axeln söndertrasad och tre tänder borta....


bokvinst

I ett reportage i veckans Allas nummer 20 berättar Åsa om hur misshandeln påverkat hennes liv. Hon har varit så rädd att hon inte vågat sova ensam och haft dödsångest. Men ett sätt att bearbeta traumat har varit att skriva av sig. Åsas dikter har samlats i boken ”I ensamhetens väntrum”.

Annons

Här är utdrag ur Åsa poesibok:

Han slog sönder mina drömmar och min framtidstro.
Han tog det som var jag.
Han tog min sinnesro.

Jag tror att tårar måste rinna jag tror att sorgen längtar ut men jag undrar ändå stilla, när tar alla tårar slut?

Jag bär mina ärr med stolthet, jag håller mitt huvud högt. Ingen ska se mig gråta, ingen ska se mig knäckt.

Läs mer om boken HÄR.

Nu kan du vinna boken! Vi har tre ex att tävla om, värde cirka 159:- per styck.

Tävlingen är avslutad, vinnarna presenteras inom kort HÄR.


(29)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…