Annons
Annons


Vinn Bilar 2 på blu-ray och dvd!


©Disney/Pixar

Racingens superstjärna Blixten McQueen och bärgningsbilen Bärgarn drar iväg på en resa ut i världen för att tävla om vem som är världens snabbaste bil, i en stor World Grand Prix-tävling. Men vägen mot mästerskapstiteln blir full av intriger, spänning och överraskningar när Bärgarn trasslar in sig i ett eget skruvat internationellt spionäventyr. Följ med på ett högoktanigt äventyr med världens häftigaste ”bilstjärnor” i huvudrollerna. Det är gasen i botten som gäller från start till mål!

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Filmerna är kombi-pack och innehåller både dvd och blu-ray. Vi lottar ut 10 filmer!

Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 19 december för att vara med och tävla. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på allas.se

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

Jan Galfvensjö, Skellefteå.
Ulrika Lifvenborg, Hjärup.
Jessica Sörensen, Kolbäck.
Maria Steffenburg, Karlstad.
Inger Rogberg,  Huddinge.
Carola Lind, Öjebyn.
Barbro Larsson, Bastuträsk.
Ann Nauman, Nybro.
Marianne Andersson, Skellefteå.
Helena Eriksson, Enköping.

GRATTIS!

 


(10)
(0)


Annons

  • Ann Wikberg

    Den här vinsten skulle mitt barnbarn bli överlycklig att få, så nu håller jag både tummar och tår på tur.

  • Gb Andersson

    Det här skulle vara toppen att vinna till mina två bilintresserade barnbarn som är grabbar och ser mycket på biltävlingar i tv.Bästa julklappen om turen är på min sida.HOPPAS.

  • Lottis

    Det här skulle mitt äldsta barnbarn gilla! WOW hade han sagt (2 år) o lillebror 3 månader. Blixten Mac Queen formligen älskar han och det ska vara på allt! Kläder, leksaker o han har t om en riktig sådan säng – Blixten Mac Queen. Ingen klapp skulle bli så uppskattad som denna! Så nu hoppas jag – Mormor på att vi har tur! Kram o God Jul!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…