Annons
Annons


Vinn biljetter till ”A Christmas Carol”!

Den klassiska jultraditionen fortsätter för sjunde året - den 4 december är det premiär för “A Christmas Carol” på Maximteatern i Stockholm. Du kan vinna biljetter!


a-christmas carol

“A Christmas Carol” har blivit en populär jultradition för hela familjen. Föreställningen spelas traditionsenligt med brittisk ensemble och kan ses mellan den 4 och 27 december.

Julsagan om den snåle Ebenezer Scrooge är en av Charles Dickens mest populära berättelser. Den sattes upp varje jul i Stockholm under stora delar av 80- och 90-talet och för sju år sedan väcktes traditionen till liv igen när Pernilla Isedal satte upp den klassiska historien med ny regi. Hennes version är en genuin engelsk musikteaterversion med brittiska skådespelare och sångare i rollerna samt flera barnskådespelare.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Berättelsen utspelar sig i ett kallt och snöigt London. Den snikna och bittra Ebenezer Scrooge fnyser åt allt vad kärlek, gemenskap och familj innebär. Han bryr sig endast om sig själv och sina affärer. Plötsligt en julnatt får den kallsinta gubben besök av tre andar som tar honom med sig på en resa genom tid och rum som kommer förändra Ebenezer Scrooge på djupet.

Läs mer om föreställningen HÄR.

Vi har 3 biljettpaket för 2 personer att tävla om till föreställningen lördagen den 12 december klockan 13.00, värde cirka 970:-/vinst.

Tävlingen är asvlutad, vinnarna presenteras inom kort HÄR.

 

LÄS OCKSÅ


(8)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…