Annons
Annons


Vinn biljetter till Dickens julsaga ”A Christmas Carol”!


scrooge

Den 10 december är det nypremiär för Charles Dickens mästerverk A Christmas Carol. Föreställningen visas på Maximteatern i Stockholm och har blivit en jultradition som vänder sig till alla i familjen. Den samspelta brittiska ensemblen bjuder på en av tidernas mest kända julsagor, en tänkvärd historia med några av julens mest älskade sånger.
Berättelsen utspelar sig i ett kallt, snöklätt London år 1843. Huvudpersonen – den girige och elake Scrooge – tänker bara på sig själv och sina affärer. Han är inte omtyckt av någon och bryr sig inte heller om det. Under julnatten får han besök av tre andar som kommer för att berätta om julens kärleksfulla budskap. Det blir en resa genom tid och rum som på djupet förändrar den gamle mannen.

Annons

Det är nu femte året som Dickens klassiska julsaga visas på Maxim, på originalspråk med engelska skådespelare.  I rollen som den snåle Scrooge ser vi Ted Merwood, som tidigare varit med i uppsättningar som My Fair Lady, The Sound of Music och Hamlet. De övriga 36 rollerna spelas av sju brittiska skådespelare medan barnrollerna görs av svenska barnskådespelare.
A Christmas Carol spelas från den 10 till den 23 december på Maximteatern. Biljetter finns att köpa på blixten.se

Nu kan du tävla om biljetter till föreställningen! Vi har två biljetter till premiären den 10/12 19.30 och två biljetter till den 11/12 19.30 . Värde 495:-/styck. Föreställningen spelas på engelska och varar i 2 timmar och 30 minuter inklusive paus. Vi behöver ditt svar senast på onsdag den 20/11. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras här


(14)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…