Annons


Vinn biljetter till Dickens julsaga ”A Christmas Carol”


Charles Dickens klassiska julsaga ”A Christmas Carol” spelas under december månad på Maximteatern i Stockholm 6-23 december. Föreställningen är efter Dickens originalmanus på brittisk engelska, och bjuder på några av våra mest älskade julsånger.
Berättelsen utspelar sig i ett kallt och snöigt London år 1843. Huvudperson är den osympatiske Ebenezer Scrooge. En mörk natt får han besök av julens tre andar; den från förr, den nuvarande och den framtida. Andarna visar honom hur hans liv ser ut nu och hur hans sätt att vara så småningom kommer att slå tillbaka mot honom själv.
I rollen som den snåle Ebenezer Scrooge ser vi Ted Merwood, som tidigare varit med i uppsättningar som My Fair Lady, The Sound of Music och Hamlet. De övriga 36 rollerna spelas av sju brittiska skådespelare medan barnrollerna görs av svenska barnskådespelare.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Nu kan du tävla om biljetter till föreställningen! Vi har två biljetter till premiären den 6/12 19.30 och två biljetter till den 7/12 19.30 . Värde 420-495:-/styck. Föreställningen spelas på engelska och varar i 2 timmar och 30 minuter inklusive paus. Vi behöver ditt svar senast på onsdag den 21/11. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.

 


(13)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…