Annons
Annons


Vinn biljetter till Grease!


Foto: Stefan Johansson

Underhållningspatrullen kommer i höst att sätta upp musikalen Grease på Kristianstad Teater & Sundspärlan i Helsingborg. I huvudrollen som Danny Zuko återfinns ingen mindre än Kevin Borg, den skönsjungande killen från Malta som 2008 vann Idol och hela svenska folkets hjärtan.

Annons

I övriga huvudoller syns Sara Ollinen (Sandy), Jonas Eskilsson (Kenickie) och Sanna Sjövall (Rizzo). För regi & koreografi svarar Ola Hörling som i sommar gjort succé med Skånska Operans uppsättning av La Traviata. Grease är en av de absolut största musikalsuceérna genom tiderna och föreställningen kommer att innehålla alla de välkända sångerna från filmen, som You´re the one that I want, Hoplessly devoted, Summer Nights, Sandy och Greased lightning.

Grease spelas på Kristianstad Teater 23/9-19/11
fredagar 19.00, lördagar 15.00 & 19.00, söndagar kl 15.00
Gästspel på Sundspärlan i Helsingborg 21/10-23/10

Vi har 6 biljetter att lotta ut! Tre vinnare vinner vars två biljetter till föreställningen den 14 oktober klockan 19.00 i Kristianstad. Fyll i formuläret nedan och svara på frågan för att vara med och tävla. Senast den 29 augusti vill vi ha ditt svar. Vinnarna meddelas via mejl.

Tävlingen är avslutad! Vinnarna är:

Anna Nordin, Vellinge.
Robert Holik, Malmö.
Ingrid Bengtsson, Kristianstad.

GRATTIS!

 


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…