Annons
Annons


Vinn biljetter till musikalen Djungelboken – Kids!


Björnen Baloo, pantern Bagheera, apornas kung Louie och människovalpen Mowgli, som lämnats åt sitt öde i djungeln och uppfostrats av vargar – vi möter dem alla i musikalen ”Djungelboken – Kids!” på Nöjesteatern i Malmö.
Livet i djungeln är spännande, men här lurar också farorna, som den fruktade tigern Shere Khan. Mowglis vänner bestämmer sig för att föra honom tillbaka till säkerheten i människobyn. Men vägen genom djungeln är lång och mötena i den eviga grönskan blir både oväntade och komiska.
Föreställningen har premiär den 2 november och spelas i Malmö till och med den 16 december. Därefter är tanken att musikalen ska ge sig ut på turné.
Läs mer om Djungelboken -Kids! HÄR.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Vi har två vinster med biljetter för 2 personer ( 1 vuxenbiljett och 1 barnbiljett till och med 12 år) att tävla om till föreställningen i Malmö. Värde cirka 520:- per vinst. Vi behöver ditt svar senast tisdag den 6/11. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.

 


(8)
(0)


Annons

 • Annette

  hoppas att jag vinner, hade varit jättekul att överraska lilltjejen 🙂

 • sara

  Som en trött å sliten småbarnsmamma jag är, ofta väldigt trött å tvär, men med en vinst som denna här, blir jag glad pigg och igen väldigt kär!

 • Mathilda

  Superkul att få gå djungelboken!

 • Jenny

  Detta hade varit den perfekta presenten för min dotter som snart fyller år. Nu hoppas jag verkligen att turen står på min sida, jag håller både tummar och tår!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…