Annons
Annons


Vinn biobiljetter till 50/50!


I fredags hade filmen 50/50 biopremiär och nu har du chansen att vinna två biljetter till filmen!

Adam är 27 år och får, trots sitt hälsosamma liv, en allvarlig cancerdiagnos. För att hantera sin nya situation har han den bästa och inte helt smidiga polaren Kyle, sin chockade mamma, flickvännen Rachael och den nyutexaminerade terapeuten Katie som tar sig an Adam som sin tredje patient – någonsin.

Annons

Joseph Gordon-Levitt porträtterar den unge mannen som tvingas hitta ljuspunkterna i en osäker tillvaro. Han backas upp av Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard och Anjelica Houston. Filmen tilldelades publikpriset under Stockholms filmfestival.

Fem vinnare vinner vars två biljetter! Svara på frågan och fyll i formuläret längst ner på sidan senast den 30 januari för att vara med och tävla. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på allas.se.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Xa–ea9P7P4

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

Gunilla Herlin, Linköping.
Ann-Sofie Antonsson, Tidaholm.
Anneli Rönnlid, Lindome.
Sofia Nilsson, Umeå.
Ann-Katrine Nyqvist, Sund Åland.

GRATTIS!

 


(7)
(0)Annons

  • Sillaweiss

    moviestar ,moviestar

  • Lotta

    Kan vara bra att veta att sista visningen i Malmö är imorgon, torsdag 2/2 kl. 18.20 på Entré eller kl. 20.10 på Biograf Spegeln. Och vinnarna inte presenterade än…

  • Allas redaktion

    Hej Lotta! Tack för att du tog upp detta. Tyvärr verkar det som att filmen slutat gå i vissa städer utan att vi fått information om detta. Om det skulle vara så att någon av vinnarna inte hinner se den eller att den har gått ner i deras stad redan så ser vi till att de får filmen skickad till sig när den släpps på dvd eller att de får biljetter till Roman Polanskis nya film Carnage som går upp den 17/2.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…