Annons


Vinn bok om att våga förverkliga drömmar!

Ålder är bara en siffra. I alla fall när det kommer till att förverkliga drömmar. Det är aldrig för 
sent att hitta en ny kärlek, ett nytt jobb – eller upptäcka en oanad talang. Du kan vinna boken "”Nu! Det är aldrig för sent!”.


 

Foto: IBL

Elisabeth Wahlin. Foto: Maria Lindvall

Elisabeth Wahlin har skrivit boken ”Nu! Det är aldrig för sent!”.
Hur fick du idén till din bok?
– Jag hade under en period mött en hel del människor som berättade om drömmar de varken haft tid eller ork att förverkliga. Vanliga kommentarer var: ”Inte kan väl jag göra det?!” ”Nej, det är nog för sent för min del.” ”Det kunde jag kanske gjort när jag var yngre, men inte nu.”
Samtidigt mötte jag andra som verkligen hade gjort det som de längtat efter och såg hur de strålade av glädje och stolthet. Jag bestämde mig för att intervjua personer på temat: ”Det är aldrig för sent!”
Vad är det viktigaste budskapet?
– Att det aldrig är för sent att göra det du drömmer om eller längtar efter – oavsett ålder eller förutsättningar. Att göra en förändring och pröva något nytt är inte alltid så självklart. Som yngre känner vi oss ofta odödliga, medan vi som äldre kan bli försiktigare. Med berättelserna i boken vill jag visa på olika möjligheter och att det går att förverkliga en dröm eller längtan om du verkligen vill. Ibland behövs bara en knuff i rätt riktning för att du ska våga ta första steget.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Här kan du läsa mer om boken.

Vi har fem exemplar av boken att tävla om, värde cirka 190:- styck.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

 


(1)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…