Annons
Annons


Vinn bok om sex i gråzonen


I Allas tar vi upp tabubelagda ämnen. Som gråzons-sex. På gränsen till övergrepp men svårt att bevisa. Och pinsamt. Inget man pratar högt om.

Om man inte heter Johanna Koljonen, är författare, programledare, På spåret-vinnare – och dessutom en  modig tjej! Johanna berättade på det sociala forumet Twitter om hur hon en gång kränkts sexuellt, och när isen var bruten vällde inläggen in. Män och kvinnor talade öppet och ärligt om hur svårt det kan vara att dra gränsen mellan sunt sex och övergrepp. I boken #prataomdet kan du läsa flera av de öppenhjärtiga inläggen.

Annons

I veckans Allas, nummer 36, berättar Johanna hela historien bakom boken #prataomdet. Vi tar även upp ämnet tabubelagda företeelser i allmänhet. Är det bra att vi kan prata öppet om allt? Bör vissa saker förbigås med tystnad? Folkvettsexperten Magdalena Ribbing ger sin syn på vad som är ok att ta upp vid middagsbordet – och vad som INTE är det!

Vad tycker du?
Vilka känsliga, ”tabu”-belagda ämnen tycker du att vi ska skriva om i Allas? Säg vad du tycker i en kommentar!

Vi lottar ut 5 exemplar av boken #prataomdet, värde cirka 65 kronor styck. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan. Vi behöver ha ditt svar senast onsdagen den 5 september. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…