Annons
Annons


Vinn bok om teknikstress

"Vilket skulle ni välja: gå på stan utan trosor eller kalsong eller utan mobilen?" frågade läkaren och författaren Nisse Simonson sina tonåriga bonusbarnbarn. Svaret blev: "Jamen Nisse, det måste du väl förstå, att utan mobilen känner man sig ju naken!" Tävla om hans bok "Alltid nåbar - aldrig ifred".


vinn-alltidnabar

Allas reporter Agata Garpenlind Cronqvist har en ny reportageserie: ”Agata testar”. I veckans nummer är hennes första uppdrag att vara helt nerkopplad i 24 timmar tillsammans med familjen – vilket inte visar sig vara så lätt…
I reportaget medverkar även läkaren Nisse Simonson som skrivit en bok om de senaste årens snabba teknikutveckling och vad den betyder för oss människor.
– Teknikutvecklingen gör att vi rör oss mindre än vad vi är programmerade för. Vi överbelastas med information, alltför mycket, ständigt och dessutom ofta negativ information, som vi inte är skapta för att ta in i sådan mängd varje dag. Det är elände, elände, elände. Följden blir att människor kan må dåligt och bli deprimerade, säger Nisse Simonson i intervjun.

Annons

Läs mer om boken HÄR.
Läs mer om Nisse Simonson HÄR.

Nu kan du vinna hans bok ”Alltid nåbar – aldrig ifred”. Vi har 10 ex att tävla om, värde cirka 159:- styck.

Tävlingen är avslutad, vinnarna presenteras inom kort HÄR.

 

 

 


(17)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…