Annons


Vinn bok om tio kvinnoöden!


I nya Allas, nummer 11, möter vi tio tjejer som träffades hos frissan och bestämde sig för att skriva en bok tillsammans. I Vi blev med bok (Recito förlag) berättar de om sorger och misslyckanden, men också om den kraft och kampanda som hjälpt dem genom kriserna.

Annons


Foto: Christel Lind

Här kan du läsa om Christina, som miste sin femåriga dotter. Birgitta vars man lämnade henne för en annan efter 25 år. Maria berättar om hur hon blev änka vid 37, Malin skriver om sin väg tillbaka från utbrändheten.
”Vi blev med bok” är en bok som berör. Läs den och låt dig inspireras av den livsglädje som hjälpte tjejerna genom kriserna!

Nu har du chansen att vinna boken! Vi lottar ut fem exemplar, värda 164 kronor styck. Allt du behöver göra är att svara på frågan och fylla i formuläret nedan. Vi vill ha ditt svar senast den 14 mars. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på allas.se.

Vill du köpa boken? Klicka här!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.


(19)
(0)Annons

 • Pingback: Tio tjejer blev med bok – men här är det päls som gäller! | Gunilla och Frassegunillaofrasse.allas.se()

 • gittan

  Oh vad jag gäna vill läsa om dessa kvinnoöden. Det ger mig styrka att ge andra mod i livet.

 • Lottis

  Den här boken skulle jag jättegärna vilja vinna. Tänk att läsa om olika öden så spännande.

 • Chellkvist

  Blev intresserad själv av att skriva,vill gärna läsa mer om dessa kvinnor.Och viken erfarenhet man får av varandra på detta sett,och hjälper varandra.Tack för en toppen tidning.

 • solveig bengtsson

  blev intresserad av att läsa om dessa olika kvinnors levnadsöden


Annons

Laddar nästa sida…