Annons
Annons


Vinn Börje Salmings grillbok!


Hockeyproffset Börje Salming har tagit av sig skridskorna blivit grillproffs. I sin kokbok Grilla med Salming fixar han både biff, fisk och grönsaker.

När smakar grillat som allra bäst?

– På sommaren, då är vi ute och njuter. Det är kul när hela familjen är med, alla gör olika saker och vi gör mat tillsammans.

Annons

Vad grillar du helst?

– Kött var det från början, men numera blir det mer och mer fisk. Det blir så saftigt och gott i foliepaket. Där jag kommer ifrån (Kiruna) pinngrillar vi ofta ute på jakt- eller fisketurer. Man brukar ju säga att det enkla är bäst, men jag tycker det är supergott när man kan krydda upp och servera med till exempel grillade grönsaker.

Gilla Allas.se på Facebook

Var kommer ditt matintresse ifrån?

– Det kom under tiden i Kanada där jag bodde i nästan 17 år. Somrarna är längre där och alla grillar – överallt. Före matcher tar folk fram grillen och fixar något på parkeringen innan går de in och kollar. Jag använder mest gasgrill, som jag köpte med mig hem till Sverige innan de fanns här.

Hur ser du på dig själv som kock?

– Jag är ju ingen världsmästare på det! Men det är roligt – och familjen är snäll mot mig.

Vi har tre exemplar av ”Grilla med Salming” att lotta ut. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 4 maj för att vara med och tävla. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnarna är:

C Wesslander, Mölltorp.
Ella-Karin Mäki, Östersund.
Daniela Nyman, Kalmar.

GRATTIS!

 


(0)
(0)


Annons

 • Carina Andersson

  Kan man kanske få överaska sin make med en ny grillbok!

 • birgitta

  En dröm att överraska sambon med en grillbok – tänk att få dela ansvaret om matlagningen! han kanske skulle gilla det – jag skulle uppskatta det.

 • Ann Wikberg

  Varenda år tänker jag att i år ska min gubbe minsann vara den som får stå för grillningen men varenda gång lyckas han smita undan. Sportintresserad är han så det heter duga, så med den vinsten kanske jag äntligen skulle lyckas få honom att hjälpa till med grillningen. Det skulle verkligen vara uppskattat av mig.
  Soliga hälsningar

 • Kerstin Alexandersson

  Jag tycker han är så manlig bara roligt att vinna en bok med honom

 • Jeanette

  Har tröttnat på bränd biff och kotlett.
  Skicka hit Salming så att det blir rätt.

 • birgitta

  Tänk att få hjälp med maten! Min man kanske skulle tycka det var kul och jag lovar servera en öl när/om han grillar!

 • gunnar

  Jag vill, men vågar inte – hon är bättre än jag.Men denna bok kanske kan ge mig ett försprång och ytterligare plus i kanten.

 • Inspiration för mannen som grillar så kanske det kan bli oftare med lite nya influenser…
  Eller ett besök av Mr Salming skulle inte vara fel
  det heller

 • noomi

  nya ideer till grillen
  varför inte börja med sillen


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…