Annons


Vinn dvd: ”På väg till Malung”!


 

Dansbandsveckan i Malung är ett fenomen. Under en galen vecka fylls lilla Malung av över 50.000 dans- och festsugna människor från hela Sverige. På väg till Malung är en underhållande dokumentärserie om dansbandsveckan i Malung sommaren 2012.
Dansen, campinglivet och drömmen att träffa den rätta är återkommande teman berättat med värme och musik. Vi träffar bland annat 50-talsfantasten Izmo, radarparet Bob och Bulten från Eslöv, turistchefen Lars Bälter, fem glada Stockholmstjejer som tar en buggkurs inför dansdebuten i Orrskogen och många, många fler. Vi träffar också några av banden som gör veckan möjlig. Från debutanterna i Glennartz till de mer rutinerade Flamingokvintetten och Lasse Stefanz.
På väg till Malung visades i SVT under våren 2013. Årets dansbandsvecka i Malung går av stapeln den 15:e till 22:e juli.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Nu har du chansen att vinna en dvd med tv-serien. Vi har 3 stycken att tävla om, värde cirka 149:- styck. Vi behöver ditt svar senast på onsdag den 3 juli. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras här.

 


(9)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…