Annons
Annons


Vinn en helg på lyxig camping


Camping är svenskarnas semesterfavorit och nu är det inte bara husvagnar, husbilar och tält som gäller. Antalet stugnätter på campingplatser ökar också kraftigt. Allas ger dig chansen att vinna en helg i en campingstuga!

Annons

– Nu satsas det på boendeupplevelser på många campingplatser runt om i landet. En natt i en sjörövarby, trädkoja eller lyxstuga är ett minne för livet, säger Lars Isacson, vd SCR (Sveriges Camping- och Stugföretagares Riksorganisation).

Gilla Allas.se på Facebook

Även kortsemestrarna har ökat vilket förlänger säsongen, och då är stugan ett bra alternativ. Men det som kanske mest av allt driver trenden mot ett ökat stugboende är dagens krävande konsumenter, som vill ha bekvämlighet och lite lyx.

– Det kommer att bli allt vanligare med lite lyxigare stugor med bäddade sängar och färdigpackad frukostkorg, säger Lars Isacson.

Regenbogens campingplatser har två ställen i Sverige där du kan skämma bort dig med camping i lyxformat. Här finns allt man behöver för en avkopplande semester med nära och kära.

I spa-anläggningen kan du njuta av olika behandlingar eller bastubad. Restaurangen serverar a la carte hela dygnet och för barnen finns en rad olika möjligheter till lek och skoj. Regenbogens ”Tipi-hus” är fullutrustade och med alla bekvämligheter. Det går så klart lika bra att ta med husvagnen eller husbilen och njuta av en ställplats med eget kaklat badrum.

Vi lottar ut en weekend (2 övernattningar) för en familj (max 4 personer) i ett ”Tipi-hus” på campingen i Åhus eller ett ”Exklusivhus” på campingen i Mönsterås.

Fyll i formuläret och svara på frågorna nedan senast den 7 juni för att vara med och tävla. Vinnaren meddelas via mejl och presenteras på hemsidan. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnaren är:

Ing-Britt Thyman, Falköping.

Hennes motivering löd:

”Allas hjälpa mig kan, fira 20-årig bröllopsdag med äkta man. Campingweekend underbart sätt att gemensamt relaxa, för kärleken behöver omsorg för att växa!”

GRATTIS!

 


(6)
(0)


Annons

  • Madeleine Wahlstedt

    Det vore kul att överraska min man och våra 2 barn med en campingweekend. Eftersom vi aldrig har varit på något sådant.

  • Liselott

    Vilken smart kombination! Lika exotiskt och lyxigt som en bungalow i indiska oceanen. Fast närmare. Och billigare.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…