Annons


Vinn en kryssning med Viking Line!


kryssning med Viking_line

På Viking Lines dygnskryssningar till Mariehamn finns möjligheten att njuta av dans, underhållning, spakurer, taxfreefynd och riktigt god mat. Nu har du chansen att vinna en kryssning för två!

Allas har 10 dygnskryssningar med Viking Cinderella – en 22-timmarskryssning till Mariehamn med Östersjöns nöjeskryssare nummer ett – att tävla ut.  I priset ingår en Seasidehytt och Skaldjursplatå (exklusive dryck) för två personer. Värde 1680 kronor/vinst.

Annons

Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 14 september för att vara med och tävla. Vinnarna kontaktas via mejl och publiceras på allas.se.

Vinsten gäller alla dagar för 2 personer t o m 30/12 2014. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här inom kort.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 

 


(10)
(0)Annons

 • Lena

  Jag trodde att man endast fick använda 50 st ord i tävlingen. Vinnaren Ewa Palm,från Vendelsö skrev 51 ord, visserligen endast 1 ord för mycket, men ändå är det för många ord. Hur kan man då vinna när man faktiskt inte följer reglerna? Då kan man lika bra strunta i alla regler eftersom de inte gäller.

 • Allas redaktion

  Hej Lena!
  Jodå, vi försöker följa de regler vi satt upp 🙂
  I detta fallet har vår jury räknat Viking Line (Vikingline) som ett ord, det är därför vi bara kommit upp i 50 ord när vi räknat. Ber om ursäkt om det verkade konstigt, vi ska dubbelkolla i framtiden så att det inte händer igen.

 • Lena

  Det hoppas jag verkligen, men jag har aldrig varit med om att man har skrivit ihop ordet Viking Line inte ens de själva har gjort det, någonsin. Det är som att man skriver ihop ett för och efternamn. Undrar vem ni hade valt som vinnare istället för Ewa om ni hade följt era egna regler, tycker lite synd om den personen.

 • Allas redaktion

  Hej igen Lena!
  Nu har vi tittat ännu närmre på detta. Faktiskt är det så att den som skrev in alla slogans har lagt till ett ord (få) i den sista meningen, vilket vi upptäckte när vi jämförde med originalet. Så det var bara 50 ord.
  Ewa hade alltså följt reglerna till punkt och pricka, oavsett hur man räknar Viking Line 🙂

 • Lena

  Det var ju bra för Ewa att det var ni som hade lagt till ett extra ord. Fast då blir första svaret som jag fick ifrån er ganska konstigt, eftersom de svaret då inte kan stämma eller var det bara något som ni drog till med bara för att ge mig någon typ av svar oavsett om det var sant eller inte!

 • Allas redaktion

  Hej!
  Det beror på att en i juryn tyckte att det var ok att räkna Viking Line som ett företag, dvs ett ord. Och en annan tyckte inte det var okej, det var därför vi dubbelkollade hur det såg ut i original-mejlet i går.
  Tusen tack för att du lyfte frågan, nu ska vi ha en diskussion om, och bestämma hur vi ska räkna antal ord framöver så att det inte blir tokigt igen 🙂


Annons

Laddar nästa sida…