Annons
Annons


Vinn en resa med Scandlines till Tropical Islands!


TI_WATERSLIDE7_WEB

Vinn en resa för familjen med Scandlines till Tropical Island, Europas största tropiska värld!

Tropical Islands Resort ger dig möjligheten att åka på solsemester mitt i hösten, utan att behöva resa långt! Till Tropical Island, som ligger utanför Berlin i Tyskland, reser ni lätt med bil scandlinesvia genvägen med Scandlines färjeöverfart Gedser-Rostock. Passa även på att stanna till på BorderShop i Rostock och ta del av det stora utbudet för att sen åka vidare och på mindre än tre timmar nå ett semesterparadis likt tropikerna!

Annons

Tropical Islands har förutom ett 4000 kvm stort vattenland, även en tropisk regnskog med över 50 000 växter. Här hittar man både spa, hotell, restauranger och gym – allt under ett och samma tak. Den 66 000 kvm stora kupolen har någonting för alla. Här kan barnen åka Tysklands största vattenrutschbana eller leka på sandstranden medan de vuxna värmer sig i den 32-grader varma Bali-lagunen eller tar en avkopplande massage.

I vinsten ingår 2 nätter inkl. frukost på Tropical Islands för 4 personer (2 vuxna, 2 barn) och överfart med Scandlines färja mellan Gedser-Rostock.

Svara på frågan, motivera varför du vill vinna resan och fyll i formuläret nedan senast den 15 oktober för att vara med och tävla. Vinnaren meddelas via mejl och presenteras på allas.se.

Vinstens värde är ca 8500 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Detta gäller även om du inte har möjlighet att utnyttja din vinst själv.
Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Färjebiljetten för Scandlines överfart Gedser-Rostock ska utnyttjas innan den 31/12 2014. Vinsten kan ej bytas mot kontanter.

Tävlingen är avslutad! Vinnaren presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

Scandlines komp

 


(28)
(0)


Annons

  • Anna

    Wow, bästa tävlingen hittills!!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…