Annons


Vinn en resa till Tyskland!


Nu ger vi dig möjligheten att vinna en resa för två personer till Tyskland! I vinsten ingår båtresa tur och retur, två övernattningar på 4-stjärnigt hotell, frukostbuffé båda dagarna plus en middag!

Det 4-stjärniga superior slottshotellet Schloss Teschow ligger mitt i naturreservatet Mecklenburgische Schweiz i Teschow, cirka 60 kilometer söder om Rostock. Slottet är omgivet av en slottspark och en golfanläggning som angränsar till sjön Teterower See.

Annons

Till hotellet hör en naturskön 4-stjärnig golfanläggning. Hotellets gäster har möjlighet att delta i golfkurser samt att hyra golfutrustning.

Slottet inrymmer även en spa- och wellnessavdelning med finsk bastu, inomhus- och utomhuspool, spalounge, duschgrotta, klassiskt romerskt bad, aromiskt ångbad, kallbadsbassäng samt orientaliskt ångbad.

I slottsbyggnaden ligger gourmetrestaurangen Conrad. Här njuter man av matlagning baserad på regionala och ekologiska råvaror av hög kvalitet. Är man sugen på något enklare slår man sig istället ned i godsrestaurangen von Blücher där vällagad husmanskost serveras. Mer om hotellet finns att läsa på www.schloss-teschow.de.

I priset ingår:

2 övernattningar i stort dubbelrum för 2 personer, inklusive frukostbuffé.

1 middag på restaurang Conrad.

Fri tillgång till relaxavdelning med pool och bastu.

Resa med 1 bil för max 5 personer med Scandlines Gedser – Rostock tur och retur.

Värde ca 4500 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset är giltigt t.o.m augusti 2013

Mer om resan finns finns att läsa här.

Fyll i formuläret, svara på frågan och motivera varför just du ska vinna senast den 7 oktober för att vara med och tävla.

 

 

 

 

 

 

 

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.


(23)
(0)Annons

  • Christina Lydeckeer

    Håller tummar & tår att jag resan får!!


Annons

Laddar nästa sida…