Annons


Vinn en resa till Tyskland!


Nu ger vi dig möjligheten att vinna en resa för två personer till Tyskland! I vinsten ingår båtresa tur och retur, två övernattningar på 4-stjärnigt hotell, frukostbuffé båda dagarna plus en middag!

Det 4-stjärniga superior slottshotellet Schloss Teschow ligger mitt i naturreservatet Mecklenburgische Schweiz i Teschow, cirka 60 kilometer söder om Rostock. Slottet är omgivet av en slottspark och en golfanläggning som angränsar till sjön Teterower See.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Till hotellet hör en naturskön 4-stjärnig golfanläggning. Hotellets gäster har möjlighet att delta i golfkurser samt att hyra golfutrustning.

Slottet inrymmer även en spa- och wellnessavdelning med finsk bastu, inomhus- och utomhuspool, spalounge, duschgrotta, klassiskt romerskt bad, aromiskt ångbad, kallbadsbassäng samt orientaliskt ångbad.

I slottsbyggnaden ligger gourmetrestaurangen Conrad. Här njuter man av matlagning baserad på regionala och ekologiska råvaror av hög kvalitet. Är man sugen på något enklare slår man sig istället ned i godsrestaurangen von Blücher där vällagad husmanskost serveras. Mer om hotellet finns att läsa på www.schloss-teschow.de.

I priset ingår:

2 övernattningar i stort dubbelrum för 2 personer, inklusive frukostbuffé.

1 middag på restaurang Conrad.

Fri tillgång till relaxavdelning med pool och bastu.

Resa med 1 bil för max 5 personer med Scandlines Gedser – Rostock tur och retur.

Värde ca 4500 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset är giltigt t.o.m augusti 2013

Mer om resan finns finns att läsa här.

Fyll i formuläret, svara på frågan och motivera varför just du ska vinna senast den 7 oktober för att vara med och tävla.

 

 

 

 

 

 

 

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.


(23)
(0)

Annons

  • Christina Lydeckeer

    Håller tummar & tår att jag resan får!!


Annons

Laddar nästa sida…