Annons


Vinn en shoppingresa till Tyskland!


Ta chansen att vinna en överfart mellan Rödby – Puttgarden och presentkort att handla för i BorderShop Puttgarden!

Scandlines BorderShop-butik i Puttgarden är en av världens största gränshandelsbutiker. Det är nu ännu smidigare att kombinera färjeöverfart med shopping i BorderShop Puttgarden med en Shoppingbiljett. Du kan även förbeställa varor på www.bordershoppa.se och kan då hämta ut dina varor direkt när du kommer till Puttgarden.

Annons

Nu har du chansen att vinna en resa Rödby – Puttgarden med Scandlines plus et presentkort på 1000 DKK att handla för i BorderShop Puttgarden.

Vi har en vinst att tävla om. Svara på frågorna och fyll i formuläret nedan senast den 30 april för att vara med och tävla. Vinnaren meddelas via mejl och på allas.se.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen. Shoppingbilljetten för Scandlines överfart Rödby – Puttgarden ska utnyttjas innan den 30 september 2013. Färjebiljetten avser en 3 timmars shoppingbiljett. Vinsten kan ej bytas mot kontanter. BorderShop säljer aldrig alkohol och cigaretter till personer under 18 år och begär alltid legitimation.

Tävlingen är avslutad! Vinnaren presenteras inom kort

 


(1)
(0)Annons

  • Annette Nilsson

    Oj vad jag vill vinna denna resan 🙂


Annons

Laddar nästa sida…