Annons
Annons


Vinn regntålig jacka


didriksonsjacka

I veckans Allas (nummer 41) har vi ett modereportage med härliga höstkläder. Bilder från hur det såg ut när kläderna fotograferades kan du titta på här »»»

Nu lottar vi ut en av de snygga jackorna som är med i reportaget! Didriksons Thelma Women´s Coat är en riktig klassiker, perfekt för höstens ruskväder. Jackan är helt vattentät med tejpade sömmar, i ett material som andas.

Annons

Vi lottar ut tre röda jackor. Värde cirka 1300 kronor. Tävla genom att svara på frågan nedan och motivera varför just du ska vinna kappan. Glöm inte uppge vilken storlek du vill ha om du vinner. Senast onsdagen den 13 oktober vill vi ha ditt svar. Lycka till!

Tävlingen är avslutad, vinnarna är:

Mattias Olofsson
Åsa Karlsson
Naima Trogen

Grattis!


(2)
(0)


Annons

 • Gittan Lampe

  St 38

 • Berith IK Anderssom

  Vilken härlig jacka, att den är röd
  är bara ett plus, hoppas på turen,
  då kommer jag hoppa i en vattenpuss.

 • Lena Karlsson

  Inget stoppar mig med den jackan.

 • En sådan fin regnjacka då behöver inte använda paraply. Jag hoppas att jag har turen med mig.

 • Ann

  Vilken fin regnjacka den behöver jag i det regniga Småland.

 • janna

  vill ha vill ha, sku passa min hårfärg perfekt:D


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…