Annons
Annons


Vinn ett bokpaket!


Fenix är ett nytt förlag som ger ut litteratur i fyra olika genrer: Romantik, Historisk, Spänning och Urban Fantasy. Den mesta av utgivningen är utländsk skönlitteratur i svensk översättning.

Nu ger vi dig chansen att vinna ett bokpaket ur din favoritgenre! Fyll i formuläret och svara på frågan nedan senast den 22 maj för att vara med och tävla. Glöm inte fylla i vilket sorts paket du vill ha om du vinner. Vi lottar ut 10 bokpaket.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Romantik

Pirr-i-magen-titlar för dig som är kär i kärleken. Och i mr. Right. En värld bestående av kärlek vid första ögonkastet, heta män, charmiga män, fel män, appletinis, hjärtesorg och happily-ever-after!”

Spänning

Nagelbitarna som får dig att sätta hjärtat i halsgropen. Vem är egentligen seriemördaren? Var finns det bortförda barnet? Kommer polisen att vinna kampen mot klockan? Underhållning som får dig att glömma både tid och rum.

Historisk

För dig som älskar att läsa om herrskap och tjänstefolk på ståtliga engelska gods, om modiga nybyggare i kolonialtidens Australien och om exotiska kejsardömen i fjärran länder. Allt kryddat med gripande kärlekshistorier och mörka familjehemligheter.

Urban Fantasy

Ibland längtar man liksom bort. Till något … annat. Här finns titlarna som tar dig med till en värld av spänning, oväntade möten, blodtörstande kärlek, mörkervarelser och övernaturliga krafter.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.


(21)
(0)


Annons

 • Anna

  skulle vara den perfekta vinsten inför sommaren!

 • Annemarie

  Ett bokpaket är en jättebra vinst. Nu när det snart blir långa härliga dagar i solstolen.

 • Wiola Wahlen

  Bra med lite avkopplande läsning inför sommaren då jag inte har semster, men tar tillvara alla lediga stunder bl.a med att läsa.

 • gittan

  Underbart med en ny spännande bok under äppelträdet. Hoppas, hoppas…

 • Gunnar

  Lite nytt att läsa är alltid spännande, helst när man inte valt boken själv!

 • May Fredriksson

  Alltid en utmärkt vinst med böcker inför den förhoppningsvis underbara sommaren, i komlement till Sveiges bästa veckotidning ALLAS
  Mvh.
  May


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…