Annons


Vinn ett par MBT-skor!

Flera studier säger att funktionella skor har goda hälsoeffekter – som bättre balans och starkare kropp. Här kan du vinna ett par att gå och stå i!


 

MBT-skon Aspen.

 

Funktionella skor innebär skor som genom sin konstruktion ska ha en positiv inverkan på kroppen. Numera finns de både för att gå och stå i, och för löpning.

Du kan vinna ett par skor av märket MBT, en schweizisk sko med en patenterad rundad och avsiktligt instabil sula som vill efterlikna barfotagång. Inspirationen kommer från östra Afrika och folkgruppen massajer som går långa sträckor barfota över savannen utan att drabbas av besvär i leder och muskler.
Man menar att våra ofta platta skor och hårda golv passiviserar musklerna och sliter på kroppen. När man däremot går barfota på mjukt underlag, som till exempel i sand eller gräs, måste kroppen vara aktiv, hitta sin jämvikt och balansera sig själv i varje steg.
Skorna ska främja bättre hållning, ökad muskelaktivitet i lår, rumpa, rygg och underben, minskad belastning på rygg och höftleder, förbättrad blodcirkulation och bättre balans. Sammantaget ett mer skonsamt sätt att använda kroppen på. Och gratis extramotion på kuppen. Även om man bara står.

Annons

Läs mer om MBT Aspen här.

Läs mer om MBT här.

Vi har ett par MBT Aspen walkingskor att gå och stå i att tävla om, värde 2349 :-.

Tävlingen är avslutad. Vinnaren presenteras här.


(48)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…