Annons
Annons


Vinn ”Förlorat ansikte” av succéförfattaren Anna Karolina

"Förlorat ansikte" är den tredje och fristående delen i den hyllade serien om polisen Amanda Paller och hennes komplicerade relation med värdetransportrånaren Adnan Nasimi. Du kan vinna boken!


vinn_anna_karolina

Den unga flyktingen Tara får syra kastat i ansiktet. En man kör henne till sjukhuset men försvinner innan någon hinner se vem han är. Dådet tycks vara hedersrelaterat, men när Amanda Paller tar över polisutredningen anar hon att något annat ligger bakom attacken. Då händer det som inte får hända: Tara försvinner spårlöst från sitt rum på sjukhuset.
Förre polisen Magnus kommer ut från fängelset. Livet ligger i spillror och snart befinner han sig mitt i en uppgörelse i undre världen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Anna Karolina har en bakgrund som polis och debuterade 2014 med Stöld av babian som blev nominerad till Crimetime Specsavers Award för bästa debut samt till Stora Ljudbokspriset som bästa deckare 2015.

Inspirationen är hämtad från 15 års erfarenhet som polis, bl.a. på rånkommissionen i Stockholm där hon utredde grova brott. Böckerna befinner sig i gränslandet mellan rätt och fel där poliser och kriminella står på varsin sida av samhället. Men vad händer när någon kliver av dem kliver över?

Läs mer om Anna Karolina och hennes böcker här.

Vi har 4 ex av boken att tävla om, värde 259 kr per styck.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

 

LÄS OCKSÅ


(28)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…