Annons
Annons


Vinn Hillevi Wahls nya bok om att våga förändra


hillevi

Allas-medarbetaren Hillevi Wahl har kommit ut med en ny spännande bok – ”Våga! Allt sitter i huvudet”.

Jag hoppas att den ska kunna hjälpa många, många att våga! Och för att våga måste längtan alltid vara större än rädslan. I boken har jag delat med mig av mina egna högst personliga livserfarenheten – och vad jag har lärt mig på vägen. Jag har kommit på att orienterare måste vara några av de absolut smartaste människorna i hela världen – för de har fattat hur man hittar rätt, och orienterarens sätt att tänka funkar lika bra i skogen som på fjället och i själva livet, förklarar Hillevi.

Annons

Hillevi Wahl är författare, krönikör, trebarnsmamma, alkisbarn, före detta matmissbrukare, numera militärträningstokig och orienteringstävlande och mästare i förändring.

Hon bjuder på fartfyllda berättelser och ger handfasta råd om konsten att orientera smart genom livets berg- och dalbanor. Med rätt karta och kompass kan du överleva stora svårigheter, bryta ett destruktivt mönster, få din familj att byta socker mot äventyr och hitta glädjen i både träningen och på jobbet.

– Det gäller att tänka lite som en orienterare. Vet var du kommer ifrån, använd karta och kompass, gör rätt vägval och fokusera din kraft – då kan du ta alla kontroller och nå dina drömmars mål. För en sak har jag lärt mig: Förändring är möjlig!

Vi har tre ex att tävla om, värde cirka 180:-. Vi behöver ditt svar senast på onsdag den 2 juli. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 


(89)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…