Annons
Annons


Vinn hörselskydd för barn!


Barns öron är känsliga och behöver skyddas mot buller och andra skadliga ljud. 3M har tagit fram en specialdesignad utgåva av hörselskyddet Peltor Kid, med en söt liten krona på kåporna. Hörselskydden dämpar skadligt buller och passar utmärkt att ha till hands på sommaren då motorgräsklipparen går på högvarv vid sommarstugan, eller på konserter, vid renoveringar, mot trafikbuller eller andra potentiellt skadliga ljudkällor.

Annons

Hörselskydden Little Prince och Little Princess är CE-godkända och passar för barn mellan 2 och 10 år. De säljs i färgerna rött och blått, kostar cirka 229 kronor och finns hos återförsäljare som Lekmer.se. För varje sålt hörselskydd går 10 kronor till World Childhood Foundation.

Vi lottar ut 5 skydd! Svara på frågan och fyll i formuläret senast den 10 juli för att vara med och tävla. Glöm inte att fylla i vilken färg du helst vill ha om du vinner.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.

 

 

 

 


(6)
(0)


Annons

  • Susan

    Perfekt för oss, vi älskar musik och lyssnar gärna på hög volym här hemma. Med dessa kan även Elvis följa med på konserter!

  • gittan

    Jag skulle bli så glad om mitt barnbarn, Nina 7 månader, vann detta, för jag är rädd om hennes hörsel.


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…