Annons
Annons


Vinn hudvård för mogen hy!


acotavling

Nu kan du vinna ett hudvårdspaket med nya produkter ur serien ACO FACE plus – speciellt framtagen för att motverka ålderstecken hos mogen hud.
Varje paket innehåller 1 dagcréme, 1 nattcrème, 1 ögoncrème och 1 ansiktsrengöring (ej på bild).

Annons

DayNightEye

Vi har 3 paket att tävla om, värde cirka 350:- styck.
Senast på onsdag den 29/9 vill vi ha ditt svar. Lycka till!

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

Cecilia Johansson
Inger Lundqvist
Ingela Olsson

Grattis!
(1)
(0)


Annons

 • Inger M.

  Denna produkt verkar vara perfekt för min hy,50+.
  Jag hoppas på tur.

 • Karin Fahlèn

  Som 60+are jag är och älskar pyssla om mig själv med go`saker för min hud så hoppas jag på surprise

 • Sonja Pettersson

  Jag har ännu inte hittat det bästa för min 56-åriga hy så jag hoppas på tur denna gång

 • jag vill vinna detta kit till min mamma. Denna skulle vara perfekt för henne. Eller det kan man ju inte säga innan man vet, men jag tror det. Hon har provat det mesta men inte blivit tillräckligt nöjd. Hon har dock inte lagt ner så hemskt mycket pengar, men ändå. Hon mår inte alls bra just nu, vill lämna sin sambo men är för rädd för det. Jag avskyr att se min mamma ledsen och skulle mer än gärna ge detta till henne. Kram och tack för en fin tävling! Hur som helst så hoppas jag verkligen att den som vinner förtjänar det, för det skulle min mamma verkligen göra! /En tjej på 19 år som bryr sig om sin mamma otroligt mycket.

 • Inger Ekman

  Läste Allas och såg tävlingen. Blev genast intreserad a deessa produkter Skulle säkert passa mej. Är 67 år.

 • Gun-Marie Johansson

  Vem vill inte motverka ålderstecknen och få en vacker hy oavsett ålder 54+.

 • Christina Frid

  Är just nu hemma från jobbet pga sjukdom och behöver ha något uppmuntrande och förhoppningsvis förbättrande för min 56 åriga hud.

 • Gunbritt Eriksson

  Allt som kan göra mig snygg är välkommet…..

 • Elsa Wendler

  Min dröm att vinna något. Tack för en fin tidning

 • Margareta P

  Vill gärna prova en produkt som är bra för oss äldre. Det är mycket reklam om olika produkter men det är svårt att veta hur de ska fungera på oss ”vanliga”, då det alltid är filmstjärnor som visar resultatet.

 • Marianne Jonsson

  Jag hoppas nu vinna, så min man kan finna, en fräsch kvinna, när vi nu i Oktober 45-årig bröllopsdag ska fira.

 • Maria Flink-Johansson

  En bra ansiktscreme gör underverk för hyn. Hoppas vinna denna produkt.

 • kalle kula

  Jag vill vinna!

 • Annette Clarén

  Efter en mardrömslik sommar, behöver huden energi, tanka den med ACO hudvård,


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…