Annons


Vinn hudvård med doft av hallon och rabarber


ACO Summer Breeze är produkter som återkommer varje sommar och säljs under en begränsad period. I år har de doften ”Rhubarb & Raspberry” – rabarber och hallon.
Doften är ett förslag från en konsument, Amy von Sydow, som skrev:
”Eftersom jag älskar fruktiga och bäriga dofter skulle jag önska mig en bodylotion som doftar av en kombination av det jag förknippar allra mest med svensk sommar. Det bästa av försommaren mixas med det bästa av högsommaren – voilà! Hallon/rabarber!”
Och i år går man ett steg längre och låter konsumenterna avgöra hur nästa års ACO Summer Breeze kommer att dofta. Konsumenterna får välja mellan tre dofter, röstningen sker på Facebook och är öppen mellan 1 maj till 16 juni. Gör din röst hörd på www.facebook.com/acosverige

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Nu har du chansen att vinna årets ACO Summer Breeze-produkter! Vi har 10 paket med 1 Body Lotion Rhubarb & Raspberry + 1 Body Scrub Rhubarb & Raspberry (värde cirka 130:-/paket). Vi behöver ditt svar senast onsdagen den 1 maj. Vinnarna meddelas via mail. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras inom kort

 


(8)
(0)Annons

 • Susanne

  Wohoo, som jag vill vinna! ÄLSKAR ACO’s produkter!

 • Anette

  Luktar säkert härligt somligt

 • Ulrika

  Helt suveränt om jag blir vinnaren! Jag vill lukta som en sommar fläkt!

 • Christina Frisberg

  Christina Frisberg!! jag vann ett sett med ACO Raspberry och Rhubarb, TACK så mycket de doftar underbart!!! 🙂


Annons

Laddar nästa sida…