Annons


Vinn hudvårdskit från YR Skincare!

YR Skincare presenterar tre olika vårdande kit - ett för oljig hud, ett för torr hud och ett för kroppsvård. Du kan vinna ett av dem!


vinn-yr

YR Hudvård är en naturlig och högkvalitativ hudvårdsserie med produkter utvecklade av Yvonne Ryding tillsammans med svenska laboratorier och tillverkare.

Läs mer om YR Skincare här.

Ge din hud en tidig julklapp och tävla om de här härliga paketen för olika hudbehov:

Annons

Paket 1. OLJIG HUD
Innehåller:
* Multi-Nutrient Facial Serum 20 ml, värde 199:-.
Reducerar fina linjer och andra ålderstecken. Innehåller ingredienser som enbärsskottsextrakt med hög koncentration av antioxidanter, och hjortronextrakt med E-vitamin och karotenoider. Serumet används bäst under ansiktskräm.
* Anti-Age Moisturizer 60 ml, värde 329:-.
För normal till känslig hud. Hjälper huden att behålla fukten längre, vilket motverkar uppkomsten av rynkor. Innehåller även blåbär- och lingonfröolja med E-vitamin och antioxidanter.

Paket 2. KROPPSVÅRD
Innehåller:
* Body Cream 150 ml, värde 199:-.
Kroppskräm med Shea smör som är mjukgörande och återfuktande. Innehåller hög halt bivax med skyddande och vårdande egenskaper samt enbärsbuskskott och blåbärsfröolja som tillför höga doser antioxidanter.
* Body Peeling 150 ml, värde 149:-.
Skrubb som rengör skonsamt. Peelingkornen är gjorda av naturligt bivax, carnaubavax och jojobavax. Kornen ger huden en härlig massage samtidigt som de aktiverar blodcirkulationen och hudförnyelsen.
* Bathmilk, 100 ml, värde 119:-.
Mjukgörande för sköna bad. Innehåller raps- och solrosolja som skyddar och återfuktar huden. Har en fräsch och lugnande doft som bidrar till avkopplingen. Efter badet blir huden silkeslen och välmående.

Paket 3. TORR HUD
Innehåller:
* Multi-Nutrient Facial Serum (se paket 1)
* Multi-Nutrient Facial Cream, 60 ml, värde 329:-.
För torr och känslig hud. Innehåller näringsrika och mjukgörande oljor av blåbär- och lingonfrö, hjortron och avokado samt ekologiskt Shea smör. Innehåller även extrakt från kaprisknoppar, som motverkar ödem, brännande känsla och rodnad i huden.

 

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

 


(24)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…