Annons
Annons


Vinn IOAKU-halsband i design av Fanny Ek!


halsband dragonfly

Alla kan känna sig som en glamorös festivalstjärna med det här magnifika halsbandet, som även kan förgylla Mors dag eller studentexamen. Halsbandet ”Dragonfly” är designat av Fanny Ek och ingår i hennes smyckes- och accessoarkollektion IOAKU som du kan HITTA HÄR.

Annons


Fanny Ek är en svensk designer som startade sitt eget märke i juni förra året – och som redan har hunnit få flera prestigefyllda utmärkelser. Bland annat valdes hon 2012 till Årets Talang på Precious– Nordens mest väletablerade inköpsmässa för ur- och smyckesbranschen. Och Fannys första kollektion “Different is Beautiful” utsågs till ”årets trend 2013” av Svenska Moderådet.

Nu har du chansen att vinna IOAKU-halsbandet ”Dragonfly” designat av Fanny Ek. Ett stort elegant smycke i form av en fantastisk trollslända. Halsringen kan regleras. Tillverkad med grund av mässing och lager av äkta metallpläteringar för bästa möjliga hållbarhet. Nickel- och kadmiumfritt. Levereras i en exklusiv förpackning med garantibevis. Halsring : D155mm x H 140mm Trollslända: B115 mm x H105 mm.
Vi har ett halsband att tävla om, värde 1199:-. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Du kan välja mellan fyra olika varianter – guld, black, silver och rose:


Guld                                                           Black


Rose                                                      Silver

Du kan också se smyckena HÄR.

Senast på måndag den 20 maj vill vi ha ditt svar!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren meddelas inom kort.

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…