Annons
Annons


Vinn julklappar till din katt!


Frasse

Nu är snart advent här och vi börjar räkna ner dagarna fram till jul. För att göra nedräkningen mer spännande har vi på allas.se startat en adventstävling i katternas anda.

Allas egen bloggkatt Frasse jamar högt för att hälsa alla välkomna till årets bästa adventstävling. I fyra förväntansfulla veckor har du som fyrbening chansen att vinna fina julklappar.

Annons

För att delta i tävlingen ska era hussar och mattar skicka in sin bästa bild på er, gärna i jul- eller vintermiljö – men det går bra med ”vanliga” bilder också ! – via formuläret nedan. Varje advent drar vi en vinnare som publiceras tillsammans med sin vinst här på allas.se.  Alla inskickade bidrag deltar i samtliga dragningar, oberoende av när de skickats in.

Gilla Allas.se på Facebook

En jury från Allas utser varje veckas vinnare. Inskickade bidrag som ej vinner kan kommas att publiceras vid senare tillfällen på allas.se.

De fina priserna (se nedan) kommer från Zoosajten där katterna Sprallis och Mysis jobbar. Läs mer om dem HÄR.

jultävling

Detta kan du vinna!

Foderautomat till katt ett perfekt sätt att stimulera din älskling. Med denna leksak får katten jobba lite extra för att få i sig godbitarna.

Kattunnel i plysch – Som alla vet älskar katter att leka genom att krypa in i saker och gömma sig. Då passar denna tunnel perfekt. Mått: 60 cm lång, diameter på 23 cm.

Lekcenter bollUnderhåller samtidigt som den engagerar och stimulerar med intryck för beröring, ljud och syn. Designen gör det möjligt för katten att se och slå till virvelformade bollen.

Klösträd Corri Här kan din katt både vila, leka och vässa klorna. Klädd i beigebrunt, cirka 35 cm högt, ramas in med en mjuk plyschkant.

Tävlingen är avslutad.

LÄS OCKSÅ


(58)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…