Annons
Annons


Vinn Lena Anderssons nya album!

Efter 38 års tystnad gör Lena Andersson Hubbard, som slog igenom som 15-åring med "Är det konstigt att man längtar bort nån gång" 1971, comeback med plattan "Open Your Heart" inspelad i Arizona, USA, där Lena nu bor. Du kan vinna skivan!


vinn-lenaandersson

Lena hade stora framgångar i Melodifestivalen, på Svensktoppen och på turnéer med artister som ABBA, Ted Gärdestad och Tomas Ledin. Men i slutet av 70-talet försvann hon från rampljuset.
Hon fick tvångstankar, dödsångest och sökte sig till New Age-rörelsen. 30 år gammal blev hon frälst på en strand på Mallorca.
– När jag reste dit på semester pågick en strid med djävulen inom mig. Jag ropade på Gud och en dag när jag låg och solade kom plötsligt en stor kärlek över mig. Jag bara låg där och grät av glädje. Allt det hårda i mitt hjärta och all ångest flöt iväg med den där kärleksvågen, berättar Lena i ett reportage, av Monica Antonsson och Ulf Stjernbo, i veckans nya Allas.
Nu är hon sedan flera år bosatt i USA och gift med barn- och ungdomspastorn Tobe Hubbard, som också producerat Lenas nya skiva och varit delaktig i att skriva låtarna.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Vi har 5 ex av ”Open your heart” att tävla om, värde cirka 149:- styck.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Minns du förresten att Lena tävlat i Melodifestivalen två gånger? Här bjuder vi på lite härlig mello-nostalgi från 1972 och 1977:

LÄS OCKSÅ


(31)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…