Annons


Vinn lyxig och lustfylld kalender för vuxna!

Låt hela december vara fylld med kärlek, lust och närvaro. Överraska din partner med 24 söta och fräcka gåvor och låt jullekarna börja...


Adventskalender för vuxna från Sinful.

Kalendern från Sinful.se innehåller varor till ett värde av cirka 2100 kronor.

 

 

Det medföljer ett fint julhäfte som ger inspiration till sexigt julmys samt tips till dagens gåva.

 

Lär mer om Sinfuls adventskalender här.

Annons

Tävlingen är avslutad. Vinnaren presenteras här.


Vibrator Klittra Of Sweden
Upplev denna världsnyhet – utvecklad från ett globalt fenomen! Tänk dig en roll-on deodorant, fylld med glidmedel som du rullar över klitoris samtidigt som den vibrerar njutningsfullt. På olika forum runt om i världen beskriver kvinnor fenomenet i att omvandla en roll-on-kula till klitorisstimulator. När den sedan rollas mot erogena zoner ger det en fantastisk blöt och skön känsla av oralsex. En del kvinnor beskriver att det ger en annorlunda typ av orgasm. Det finns även kvinnor som beskriver att de har svårt att få orgasm på egen hand men lyckas med hjälp av detta hjälpmedel. Klittra of Sweden är produkten som transformerar detta globala fenomen till en hygienisk, säker och vibrerande orgasmframkallare. En ny och helt unik produkt och ett nytt och spännande sätt att stimulera klitoris! Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan 2 olika hastigheter och 3 olika pulser. Klittras utseende är otroligt diskret och neutralt utformat, vilket gör att den kan stå framme i badrummet eller på sängbordet utan att väcka uppmärksamhet.

Gå till shoppen

Ester klitorisvibrator Belladot
Ester från Belladot är en liten men kraftfull klitorisvibrator - en pärla som du lätt kan ta med dig, överallt! Dessutom är den vattentät och passar utmärkt även i duschen. Elegant och ergonomiskt designad med en slät, slikeslen och matt yta. Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan tre olika vibrationer.

Gå till shoppen

Silikonbaserat glidmedel Belladot
Detta silikonbaserade glidmedel från Belladot är oparfymerat och speciellt utvecklat för intima stunder. Extra drygt, ett par få droppar ger ett fantastiskt glid med extra långvarig effekt. Glidmedlet har ingen doft eller färg och är särskilt mild mot den känsliga huden i underlivet. Går utmärkt att använda ihop med kondom.

Gå till shoppen

Britt knipkulor Belladot
Träna upp styrkan i knipet och öka nöjet med dessa knipkulor från Belladot! Britt från Belladot är är gjorda i mjukt silikon och förenar nytta med nöje, eftersom knipkulorna både tränar och stimulerar vaginans muskler och bäckenbotten. Och en vältränad muskulatur är till glädje för både honom och henne. Inuti kulorna finns en lös liten tyngd som ger extra stimulans när de sätts i rörelse. Britt kan användas både förebyggande och efter förlossning för att träna upp styrkan i knipet.

Gå till shoppen


(17)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…