Annons


Vinn nagellack och ögonskuggor från IDUN Minerals!


IDUN Minerals

Nu lanserar IDUN Minerals, en svensk serie mineralkosmetik med skyddande och vårdande egenskaper, för första gången nagellack och även en ny ögonskuggspalett!

Läs mer om IDUN Minerals HÄR.

Du har chansen att vinna ett exklusivt makeup-kit med två nagellack och den nya ögonskuggspaletten! Vi har tre kit att tävla om, värde 377:- per vinst.

Annons

I kitet ingår:

Makeup

IDUN Minerals Eyes Palette Norrlandssyren – en ögonskuggskvartett med fyra härliga skuggor i mjuka pasteller. Ögonskuggorna är gjorda av pressade, högrenade mineraler. Ingredienserna är noggrant utvalda och testade för att passa även känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Värde 199:-

Gilla Allas.se på Facebook

MakeupMakeup

Två IDUN Minerals nagellack i  färgerna Cinnober och Rubin. Ger jämn täckning och fin glans samt berikade med mineraler, vitaminer och mandelolja. Mineralerna är tillsatta för att förhindra sprickbildning i nageln som kan göra att naglarna skivar sig och mandeloljan tillför fukt till nageln. Nagellacken innehåller även antioxidanten vitamin E som skyddar nageln från fria radikaler som annars kan skada naglarnas strukturprotein keratin. Nagellacken har en 5-free-formula, innehåller således ej DBP (dibutylftalat), toluen, formaldehyd, formaldehyd resin eller kamfer. Värde 89:- per styck.

Tävlingen är avslutad, vinnarna presenteras inom kort HÄR.


(20)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…