Annons
Annons


Vinn ny bok om konsten att njuta av livet!

Lyckan finns överallt! Man kan inte skylla på brist på pengar, tid eller tillfälle. Det gäller att smyga in njutbara stunder i vardagen. I Olof Röhlanders nya bok "Konsten att njuta av livet - och ändå få saker gjorda" får du tips om hur du kan njuta mer!


olof-rohlander-njuta-av-livet

I veckans nya Allas har vi en stor special om konsten att njuta av livet, av Agata Garpenlind Cronqvist, där hon bland annat pratat med Olof Röhlander, mental coach. Han pratar  bland annat om att skaffa olof-rohlander-konsten-att-njuta-av-livet”fria ytor”:

Annons

– Jag brukar tala om vikten av att skaffa sig fria ytor. Om du ser att du inte har några åtaganden på tisdag så ska du inte fylla det utrymmet med allt du ligger efter med, utan låta det stå tomt. Se det som att du bokat tid med dig själv. Det handlar om att prioritera, delegera, släppa kontrollen lite. Och lära sig sätta värde på sin tid. Fundera på vad man njuter av och tycker är roligt. På det sättet kan man komma fram till en livshållning, en ritning för hur man vill leva sitt liv, och skulptera sitt liv därefter. Det är inte enkelt, men det är en bra ambition att utgå ifrån. Och man måste öva för att bli bättre på det. Så att man inte ångrar sig när det är för sent.

Vi har 2 ex av boken att tävla om, värde cirka 175:- styck.

Läs mer om boken här.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

LÄS OCKSÅ


(20)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…