Annons
Annons


Vinn ny bok om självmedkänsla!

En tanke inom buddhismen är att man behöver ha medkänsla med sig själv för att kunna skapa bra relationer till andra. Så resonerar man också inom det populära konceptet "självmedkänsla". Du kan vinna boken ”Självmedkänsla: Hur du kan stoppa självkritik och förbättra relationen till dig själv och andra” av Agneta Lagercrantz.


Hej Charlotte bilder p� Agneta Lagerkrantz till artikeln om "sj�lvmedk�nsla" B�sta h�lsning Karin

I veckans nya Allas har vi ett reportage (av Louise Malmros Manfrinato och Karin Oddner) om journalisten Agneta Lagercrantz – som behövde sluta fred. Med sig själv.

I sin bok om självmedkänsla berättar hon hur hon lärt sig att vara vänligare och mindre kritisk när hon gör misstag. Och att det är mänskligt att fela.

Annons
 Foto: Karin Oddner.


Agenta Lagercrantz                                Foto: Karin Oddner.

– Den inre rösten kan vara riktigt sträng. ”Skärp dig!” ”Du klarar som vanligt inte av det här…” Med självmedkänsla lär man sig vända uppmärksamheten inåt och fråga sig om man verkligen förtjänar alla hårda ord. Jag har lärt mig att mata på med vänlighet, acceptera känslan av obehag när jag tappar omdömet. Nu inser jag att jag inte är den enda människan i världen som gör misstag. När mina självkritiska tankar kommer brukar jag lägga handen på bröstet. Det lugnar känslan så att tankarna inte skenar iväg, säger Agneta.

Gilla Allas.se på Facebook

Läs mer om boken här.

Vi har 5 ex av boken ”Självmedkänsla: Hur du kan stoppa självkritik och förbättra relationen till dig själv och andra” att tävla om, värde cirka 200:- styck.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

LÄS OCKSÅ


(10)
(0)


Annons

  • lina

    var trycker man


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…