Annons
Annons


Vinn paket med hyllade böcker!

Tove Folkesson fick nej från förlagen 30 gånger - men nu har hennes böcker blivit kritikerrosade. Vinn ett bokpaket med båda hennes romaner!


vinn-bokpaket

I veckans Allas nummer 9 berättar högkänsliga författaren Tove Folkesson om hur hon kämpat för att skriva sig frisk efter psykisk kollaps och ensamhet.

– Jag var känslig, orkade inte vara bland folk, klarade inte alla intryck i skolans öppna landskap med fullt av stressade, högpresterande studenter. Långt senare fick jag höra talas om HSP, högsensitiv person. Det blev en vändpunkt. Jag önskar att jag hade vetat om tidigare att det är en del av min personlighet. Och i dag, så fort jag nämner det på kurser, är det så många som känner igen sig, berättar Tove.

Annons

Läs mer om hennes bok ”Kalmars jägarinnor”

Läs mer om hennes bok ”Sund”

Vi har 5 paket med båda pocketböckerna att tävla om, värde cirka 100.- per paket.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

Läs mer om högkänslighet, HSP – 7 tecken på att du kan vara högkänslig.

 

LÄS OCKSÅ


(11)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…