Annons


Vinn prisbelönt deckare om choklad!


I veckans Allas, nummer 14, har vi en intervju med Anna-Sofia Winroth som driver Gefle Chocolaterie och tillverkar handgjorda chokladpraliner. Men hon är också författare till thrillern ”Gudarnas föda” – en spännande roman om liv och död i kakaobranschen.
Boken handlar om Mira Wallin, som driver ett chocolaterie i Sverige, och reser till Haiti för att arbeta i kakaodjungeln. Hon möter oväntat motstånd. En levnadstrött stalker fattar tycke för henne, en vodoopräst anlitas för en dödlig besvärjelse och drogsmugglare försöker desperat skydda sin verksamhet. Mira dras in i en internationell och kriminell härva inom kakaoråvaruhandeln.

Annons

I februari vann Ann-Sofie också pris på Gourmand World Cookbook Award-finalen i Paris som Årets bästa bok inom kategorin välgörenhet/insamling. För varje såld bok ger Anna-Sofia en skrivbok till barn på Haiti, hon har redan hunnit göra en resa till Haiti med 3000 skrivböcker.

 Nu kan du vinna boken! Vi har 5 ex att tävla om, värde cirka 179:- styck. Vi behöver ditt svar senast på onsdag den 3/4. Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

 

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…