Annons


Vinn produkter för en spindelfri sommar!


spindel i nät

 

Tillhör du en av dem som inte vill ha spindlar inomhus?
Passa då på att ta chansen och tävla om två kalasprodukter för spindelrädda!

På vår sida om husdjur har vi skrivit om husspindeln, både om den självvalda och om den ”tillfälliga gästen”.
Spindlar är fascinerande men många tycker att de är obehagliga. Spindlar klassas inte som skadedjur och gör faktiskt ofta istället nytta genom att fånga andra insekter som vi inte vill ha kring oss. Man ska dock givetvis inte behöva ha spindlar kring sig som försvar mot andra insekter.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

I samarbete med skadedjursfri.se kan du här vinna en Spindelfritt – Avvisare eller ett ”Get rid of spiders” Spindelspray!

Svara rätt på frågan nedan och var med i utlottningen av 8 st vinster med ett värde mellan 129-399kr.
Vi behöver ditt svar senast söndagen den 12 maj. Vinnarna meddelas via mail och på allas.se. Kom ihåg att fylla i vilken vinst du helst skulle vilja ha.
 
 
 Spindelfritt - Avvisare
Produkten sänder ut signaler som varierar mellan 7 och 14 KHz med en intervallkrets. Spindlarna tar upp signalerna via deras känsliga nervsystem och organ. Spindlarna uppfattar ultraljudsintervallerna som en naturlig fiende och kommer att undvika utrymmet.Enheten är ofarlig för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar. Observera att denna produkt inte är helt tyst utan lämpar sig i vår åsikt bäst i utrymmen där du inte vistas konstant t.ex. förråd, källare, garage etc. Du kan läsa mer om produkten här.

 

Denna produkt skapar en naturlig barriär och hindrar spindlar att angripa ditt hem. Sprayen är helt miljövänlig och skadar inte spindlarna.
Till skillnad från andra sprayer på marknaden, är denna speciellt utformat för att hindra spindlar att bygga spindelnät på behandlade ytor i upp till 4 veckor efter applicering.
Du kan läsa mer om produkten här.

 

Tävlingen är avslutad! Vinnarna presenteras här
OBS! Spindelfritt-Avvisare var tillfälligt slut, så den vinsten blev ersatt med en Bug Buster med laddare (värde 199kr)!


(7)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…