Annons
Annons


Vinn produkter från JellyBean och fika från Bageriets Bästa


Bageriets Bästa från Göteborgs Kex ger en känsla av hembakat och skapar tillsammans med JellyBeans färgglada produkter en känsla av vardagslyx på fikabordet.

Marias Chokladterapi består av stora bitar av mörk choklad och är doppade i belgisk choklad. Jennis Blåbärssymfoni består av blåbär och tranbär och är fyllda med stora bitar av mjölkchoklad och vit choklad.

Annons

Nu har du chansen att vinna kakfat, muggar, förkläde och fika! Fyll i formuläret och svara på frågorna nedan senast den 27 september för att vara med och tävla. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på allas.se.

1:a pris: Kakfat i valfri färg från JellyBean + produkter från Bageriets Bästa.

2:a pris: Förkläde i valfri färg från JellyBean + produkter från Bageriets Bästa.

3:e pris: Baristamuggar i valfri färg från JellyBean + produkter från Bageriets Bästa.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna är:

1:a pris – Therese Lundell, Norrtälje.
Motivering: ”Jag skulle bjuda min mormor! Vi ses alltför sällan! Hon bjuder alltid på hembakat fikabröd och jag som nybliven mamma har ingen tid till bakning så ett paket Bageriets Bästa passar perfekt på kakfatet när hon kommer på besök!”

2:a pris – Cassandra Friberg, Malmö.
Motivering: ”Mina underbara farföräldrar! Jag bodde i princip hos dem när jag var liten då de bor på landet och jag i Malmö. Det är fortfarande min tillflyktsort när det blir för mycket i ”storstaden”. Det förtjänar verkligen Bageriets Bästa!”

3:e pris – Erik de Pablos, Hudiksvall.
Motivering: ” Till min älskling som är en riktig prinsessa! Det här vore bästa överraskningen en helt vanlig höstdag… för plötsligt bli med guldkant!”

GRATTIS!

 


(19)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…