Annons
Annons


Vinn roliga Wii-spel!


I Disneys julbarometer 2011 hamnar Tv- och dataspel högst upp på önskelistan när barnen själva får välja. Nu har du chansen att vinna ett Wii-spel att slå in till någon i jul!

I Cars 2 får spelaren följa med till exotiska platser och tävlingsbanor runtom i världen. Som en fortsättning på filmens berättelse kan spelaren välja att spela som Bärgarn och Blixten McQueen och andra helt nya karaktärer.

Annons

Pirates of the Caribbean är ett action-äventyrsspel som ger liv åt Pirates of the Caribbean-universumet och alla dess färgstarka karaktärer i Lego-form. Upplev alla minnesvärda scener från filmerna!

Vi lottar ut totalt 4 spel. Svara på frågan och fyll i formuläret nedan senast den 29 november för att vara med och tävla. Vinnarna meddelas via mejl och presenteras på allas.se.

Topp 10 julklappar 2011

1. TV/Data-spel 41 %
2. Mobiltelefon/Smartphone 37 %
3. Kläder och skor 35 %
4. Lego 31 %
5. Dator 30 %
6. Presentkort 22 %
7. Pyssel (Pärlor, glitter mm) 22 %
8. Blueray/DVD-film 20 %
9. Smink/Hud och hårprodukt 20 %
10. Smycken 19 %

Målgrupp: 1000 webbintervjuer med familjer med barn 0-14 år. Frågan som ställdes var ”Vad önskar sig dina barn i julklapp?”.  Källa: Norstat Sverige

Tävlingen är avslutad! Vinnarna är:

Pirates of the Caribbean
Gunilla Egelstad, Vega.
Ann-Sophie Evegård, Töcksfors.

 Cars 2
Kerstin Åkesson, Skurup.
Åsa Ullström, Nyköping.

GRATTIS!


(2)
(0)


Annons

 • Eva-Lena

  Oh vilka trevliga spel om jag vann dessa (speciellt cars) då skulle jag o barnbarnet sitta klistrade vid det och spela om o om igen och skratta tillsammans o ha jättekul! Mitt barnbarn äslakr allt vad Cars heter det ska vara Cars på allt!

 • Piaepost

  Det skulle vara så kul att få överraska brorsbarnen med Wii spelet Cars2!!!Jag kommer ju att bli världens bästa Faster!Win win situation!

 • At

  Det tjänar inget till att tigga efter vinsterna!!!

 • T S

  Jag…eh..min son älskar pirater och jag…han skulle nog bli glad över pirat-spelet


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…