Annons
Annons


Vinn städprylar!


Mikrofiberdukar är idealiska för att ta bort smuts och fett. Vileda lanserar nu tre nya dukar, alla med olika användningsområden. Vileda Micro & Sponge allduk tar, utan tillsatt rengöringsmedel, bort smuts och fett, Vileda Micro & Shine fönsterduk gör fönstren skinande rena och Vileda Tea Towel kökshandduk putsar dina glas utan att lämna kvar onödigt ludd.

Annons

Vi lottar ut fem kit med de tre nya mikrofiberdukarna. En vinnare får även Vileda 1-2 spray mopp som är perfekt vid snabbstädning eftersom rengöringsmedlet fylls på i röret och sprayas ut på golvet.

1:a pris: Vileda 1-2 spray mopp, Vileda Micro & Sponge, Vileda Micro & Shine och Vileda Tea Towel. Värde ca 394 kronor.
2-5:e pris: Vileda Micro & Sponge, Vileda Micro & Shine och Vileda Tea Towel. Värde ca 95 kronor.

Fyll i formuläret och berätta för oss om ditt bästa städtips nedan för att vara med och tävla. Senast den 23 augusti vill vi ha ditt svar. Vinnarna meddelas via mejl och publiceras på allas.se. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnarna är:

1:a pris
Paulina Törneke, Bor.
Tips:Mitt bästa städtips är att överösa sambon med massor av beröm och uppskattning och tala om hur fint och noggrant han städar, han blir så nöjd och mallig att han med glädje både dammsugar och dammar hela huset medan jag kan slå mig ner och koppla av och läsa senaste numret av Allas.”

2-5:e pris
Stig Hanson, Uppsala.
Tips: ”Frun brukar sätta mig att gnida in kaklet ovanför diskbänken med bilvax. Det blir lättare att torka av dessutom rinner vatten av lättare.”

Rikard Rahm, Skellefteå.
Tips: ”Ingrodd och smutsig microvågsugn? Lugn! Lägg in en skål med vatten, citroner och kör på högsta effekt. Efter en minut kan du torka och glansen blir perfekt.”

Elin Gustafsson, Bredbyn.
Tips: ”Jag blåser bort dammet bakom elementen med hårtorken. Sedan är det ju bara att dammsuga upp dammet”.

Els-Marie Clevenholm.
Tips: ”Dammiga persienner? Knepet för smutsiga persienner heter bomullsvantar. På med vantarna och dra mellan persiennerna med fingrarna. Behövs det kan du fukta dem lite”.

GRATTIS!

De övriga städtipsen vi har fått in kommer evetuellt att dyka upp här på hemsidan lite längre fram. Så håll utkik efter ditt tips!


(9)
(0)


Annons

  • Hockeytossan

    Grattis till vinnarna!!!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…