Annons


Vinn svensk countryskiva!


Sångerskan Mona Gustafson, med artistnamnet Mona G, har på senaste skivan valt ut sina favoriter bland välkända countrylåtar, men har även med de egenkomponerade ”En liten bit av mitt hjärta” och ”Hur kan du tro att jag ska glömma”.
Du kan läsa mer om Mona G HÄR.

Annons

Nu har du chansen att vinna skivan ”Country pärlor”. Vi har fem exemplar att tävla om, värda cirka 150:-/styck. Senast på onsdag den 2/3 vill vi ha ditt svar. Lycka till!

Tävlingen är avslutad! Vinnarna är:

Veronica Link Carlsson, Strömstad.
Mikael Creutz, Nässjö.
Åke Ohlsson, Holmsjö.
Marie Rahmberg, Strängnäs.
Karin Enberg, Iggesund.

GRATTIS!

 


(40)
(0)Annons

 • Blenda Utefors

  Aldrig fel med ”Hästjazz”. Mona G är bra.

 • olga

  pärlor av mona,mums!

 • Linda g

  Jag tycker att mona sjunger jättebra.ingen är så bra som hon.kram från linda g

 • Siv

  En liten bit av mitt hjärta är en underbar ”Mona låt”, mycket hjärta och smärta. Då smälter jag när den framförs med känsla. Togther again är en av mina stora favorit låtar, den här tolkningen är för mig den bästa jag hört hittills. SÅ go on Mona det här är din nya nisch.

 • Åke Ohlsson

  En helt underbar C:D Skiva ”Monas Country Pärlor”.Hennes sångröst passar perfekt till ”Country”. Tio Countrypärlor och två egna låtar. ”Toppen av Mona”.

 • Caroline

  Kul att Ni lottar ut denna fantasiska CD av Mona. En av dom bästa skivor Mona har gjort. Det är personligt och äkta. Man hör att Mona menar varje ord hon sjunger. Gillar bäst ”Don´t darken my doorstep, Hur kan du tro att… & I don´t wanna play house” som exempel. Ni som inte vann på utlottningen, bege Er till närmsta butik och köp den, NU!

 • Monas countryskiva är en mycket stark och heljuten skiva. Här bevisar Mona vilken kvalité hon besitter som sångerska. Det är en varierad platta med bra låtar. Det märks att hon valt låtarna med omsorg. Inga onödiga ”utfyllnadslåtar” som brukar finnas på andra skivor. Håller även med Caroline om att man hör att Mona menar varje ord hon sjunger. Hon kan verkligen konsten att förmedla och beröra med sina texter. Mycket av det hon skriver själv är ju ren poesi när det är som bäst. Sammanfattningsvis en platta jag starkt rekommenderar. Löp å köp 🙂


Annons

Laddar nästa sida…