Annons


Vinn två-i-ett doftljus!


doftljus

Hösten står för dörren och vintern närmar sig med stormsteg. När kvällarna blir mörkare och temperaturen sjunker är det många som längtar efter att komma hem, tända ljus och krypa in under en varm filt. Glade välkomnar i år kyla och mörker genom att lansera höstens säsongsdoft Warm Spice.

Annons

Glades nya koncept med två-i-ett doftljus passar perfekt för årstidens mörka kvällar och ljuset förändrar karaktär under sin 30 timmar långa brinntid.
Warm Spice är till en början inbjudande och spännande genom doften av kryddnejlika, tellicherrypeppar, kassiakanel och anisblomma. Därefter övergår det till att sprida en mer fyllig och djup doft av överdådiga vita blommor, mandelmjölk och raat rani. I slutet av ljusets brinntid blir doften mer mystisk och förförisk genom dofterna av sandelträglöd, vit patchouli och glödande bärnsten. De varma och kryddiga dofterna förmedlar tillsammans en mysig känsla av en efterlängtad vinter.

För att du ska kunna omge dig med fler varma och lugnande dofter lanseras även två-i-ett ljuset Cozy Apple & Cinnamon Cream som ger dig ett hem fyllt av säsongens värme när snön och kylan står för dörren.

Nu har du chansen att vinna ljusen!

Tre vinnare vinner vars ett kit som innehåller fyra ljus:

2 in 1 Warm Spice and Amber
2 in 1 Cosy Apple & Cinnamon and Cream
Magnolia and Vanilla
2 in 1 Pomegranate and White Flowers

Värde ca 200 kr/vinst.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här inom kort.

Vill du ha ett meddelande när vi har nya tävlingar på allas.se?
Anmäl dig till vårt kostnadsfria nyhetsbrev nedan. Du kan alltid välja att avanmäla dig i framtiden.

 

 


(29)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…