Annons
Annons


Vinn VIP-biljetter til Gabriel Forss julkonsert!

Sjung in julen tillsammans med Gabriel Forss och fyll rummet med härlig, stämningsfull julallsång! Du kan vinna biljetter till Gabriels julallsångskonsert och hans nya julskiva!


vinn-gabrielforss

1-19 december turnerar Gabriel Forss runt i Sverige med sin julallsångskonsert. Det blir en kväll med klassiskt traditionella julsånger kryddade med Gabriels personliga favoriter.

Läs mer om julallsången och Gabriel här.

Annons

Gabriel Forss är också aktuell med skivan ”Äntligen jul” – en stämningsfull, jazzpräglad julskiva med traditionella svenska och engelska jullåtar samt en nyskriven svensk låt. Skivan består av Gabriels absoluta julfavoriter och flera av Sveriges allra bästa musiker medverkar.
En av låtarna är en magisk duett med sångaren och artisten Magnus Carlsson, och i en annan låt medverkar folkmusikern och riksspelmannen Åsa Jinder.  Dessutom medverkar Gabriels 2000-mannakör Happy Voices i utvalda låtar.

Gilla Allas.se på Facebook

Du kan vinna biljetter till julallsångskonserten och julskivan!

1:a pris2 VIP-biljetter till valfri julallsångskonsert. VIP-biljetterna innebär utmärkta platser långt fram + att Gabriel signerar var sin julskiva till vinnarna på plats! Värde cirka 898:-.
2:a-3:e pris – Julskivan Äntligen jul, värde cirka 149:- styck.

Se turnéplanen över vilka orter i Sverige julallsångskonserten kommer till här.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras här.

 

LÄS OCKSÅ


(52)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…