Annons
Annons


Välkommen till Wahlgrens värld på Kanal 5

I den nya realityserien ”Wahlgrens värld” får vi följa Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och de andra medlemmarna i familjen Wahlgren.


Wahlgrens värld.

Wahlgrens värld. Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. Foto: Magnus Ragnvid/Kanal 5

Hon föddes rakt in i rampljuset och har precis som större delen av sin familj vuxit upp i strålkastarnas ljus. Nu är hon huvudperson i sin egen realityserie ”Wahlgrens värld” där vi får följa artisten, designern, bloggaren, poddaren, mediefenomenet och fyrabarnsmamman Pernilla Wahlgren när hon bjuder in oss att följa hennes minst sagt kaotiska vardag och liv.

Annons

Mamma Christina har jobbat med Ingmar Bergman och pappa Hans var en av sin tids mest eftertraktade skådespelare. Syskonen Niclas och Linus jobbar med film och musik och nu gör även delar av den tredje generationen Wahlgren, med Pernillas barn Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso i spetsen, entré i strålkastarnas ljus.

Vann folkets hjärta

Pernilla Wahlgren själv fick sin första huvudroll i en musikal som 11-åring och 1985 vann hon Melodifestivalen och hela svenska folkets hjärtan med låten ”Piccadilly Circus”. Sedan dess har Pernilla belönats med guldmasker och guldskivor, rosats, risats och roastats.

Gilla Allas.se på Facebook

Hon skriver kokböcker, designar kläder, har en klädbutik, spelar in en podcast och driver en av Sveriges mest framgångsrika bloggar. Dessutom är hon småbarns- och tonårsmamma med allt vad det innebär av föräldramöten, läxförhör, fotbollsmatcher, släktträffar och dansuppvisningar.

Läs också: Baka Pernilla Wahlgrens eget julgodis!

Bakom kulisserna

Men hur är det egentligen att vara Pernilla Wahlgren? Nu bjuder Pernilla in tittarna att följa med bakom kulisserna i hennes egen vardag i ”Wahlgrens värld”.

– I serien får tittarna möta mig, min familj och mina härliga vänner. Mitt liv är ju väldigt flexibelt och ostrukturerat, ingen dag är den andra lik, så tittarna kommer att få följa med på allt från galapremiärer och repetitioner av nya föreställningar till designmöten och podinspelningar. Dessutom har jag ju en stor familj och mycket vänner så de kommer även att få hänga med på släktresor, aktiviteter med barnen och tjejmiddagar, säger Pernilla Wahlgren.

I premiäravsnittet av ”Wahlgrens värld” åker Pernilla på gig medan dottern Bianca styr upp det något röriga hemmet. Dessutom bjuds det på stor familjemiddag när sonen Oliver kommer på besök.

Wahlgrens värld: Premiär torsdag den 6 oktober kl 21.00 på Kanal 5 (del 1 av 4)

LÄS OCKSÅ


(10)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…